PenglipurLara

:: Siti Aisyah Binti Mohd Yusuf dilahirkan pada 18 Jun 1983 di Slim River, Perak ::

:: Isteri kepada Shah Hazli Bin Shahurudin sejak 18 Ogos 2007 ::

:: Ibu kepada Nurul Iman Binti Shah Hazli yang lahir pada 8 September 2008, Amal Husna Binti Shah Hazli yang lahir pada 5 Ogos 2011 dan Ihsan Hafiy Bin Shah Hazli yang lahir pada 23 Mac 2013 ::

:: B. Eng. (Biochemical-Biotechnology) (Hons.) IIUM, Gombak ::

——————————————————————————————————————————————————-

semua artikel dalam blog ini ditulis berdasarkan pandangan dan pendapat penglipurlara semata-mata melainkan sesuatu fakta itu disertakan dengan bukti dan sumber rujukannya. justeru, para pembaca diharap dapat menerima isi kandungan yang cuba disampaikan dari aspek santai semata-mata dan tidak perlu diberi perhatian serius.

penglipurlara adalah seorang individu yang gemar menggunakan kedua-dua belah fungsi otak sama ada kiri dan kanan. oleh yang demikian, adakala beliau menilai sesuatu dari sudut falsafah dan ada ketika dengan berteraskan fakta serta bukti saintifik. tertakluk pada kesesuaian situasi tertentu. ada ketika beliau melihat sesuatu secara rigid dan ada kalanya sangat fleksibel bebas dengan sebarang maklum balas.

terima kasih kepada yang sudi membaca blog ini. sejuta kemaafan dan keampunan dipohon sekiranya terdapat tulisan yang secara tidak sengaja telah membuat anda tersinggung dan tersentuh hati. yang penting ambil semua yang positif saja serta abaikan selebihnya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s