Tak Meriah La Uolls

dah beratus kali cuba upload/insert gambo dalam setiap entry/post tapi gagal je. nak update gravatar pun tak lepas. ye la asyik gambar anak sorang, walhal sekarang dah beranak dua. apekehei nye ntah. dah memang jenis rabun IT nak buat cemane. adela yang tak kene tu. tengok blog orang lain bukan main meriah uolls, penuh gambar bertempek-tempek.

eh suke la nonton drama tanah kubur ni. banyak betul pengajaran. insaf tau. mesej sarat dan padat. moh kite pakat tengok ramai-ramai. astro oasis ye. ~iklan jap~

harap-harap anda yang rajin menjengah blog bosan yang tak seberapa ni tak cepat bosan la ye. sebab penuh dengan huruf aje. nanti kalau dah pandai berjaya upload gambar, boleh la saya meriahkan lagi al-kisahnya.

Advertisements

About sitiaisyah83

Smart and witty. Outgoing, very chatty. Lively, energetic. Adaptable but needs to express herself. Argumentative and outspoken. Likes change. Versatile. Busy, sometimes nervous and tense. Gossips. May seem superficial or inconsistent, but is only changeable. Beautiful physically and mentally.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s