PAU @ PWTC?

PAU? Mesti korang ingat kuih pau yang gebu2 tu kan? Tapi kalau cakap pau dan PWTC agaknya ramai boleh teka. PAU – Perhimpunan Agung UMNO di PWTC. Ala yang hangat sekitar 2 minggu lepas tu…

Time ni jugak la KKLW tak mau ketinggalan memeriahkan lagi suasana dengan menganjurkan Pameran 50 Tahun Pembangunan Luar Bandar bertempat di Dewan Mawar, PWTC. Sape yang pegi, angkat tangan… Selain tu ada juga Ekspo Jualan Produk Usahawan Luar Bandar. Murah beb! Kualiti pun leh tahan, ada yang tahap established. Kraftangan cantik2. Rasa nak beli semua. Rugi sape tak datang. Hehe…

  Inilah dia rupa pameran kami seadanya. Walaupun demikian, banyak info bagus2 yang dipaparkan. Student memang seswai kalau tengok ni. Boleh melawat sambil belajar.

Cuba teka berapa harga benda alah ni semua… Mmm hehe, leh tahan… Kalau orang Perak cakap bunyinya macam ni: nelan ayor liyor le juge regenye.

Emak siapa la pulak ni? Iman, kenal tak siapa? Nampak macam gumuk pulak saya dalam gambar ni. Musykil. Padehal kurus keding je. Tak caye moh le nengok. Zat smua dah transfer pada Iman. Sebab tu Iman tembam.

Baju ni saya tempah kat satu butik di Teras Jernang. Elok jahitannya, sesiapa berminat silalah ke sana ye (kak atie  kena bagi diskaun kat saya lain kali, haha). Saya memang suka berposing cenggini. Tak caye? Silalah tengok wedding album saya. Jadi sesiapa yang memerlukan orang untuk memperagakan pakaian sopan boleh la kita negotiate. Cesss, perasan beb! Abaikan ayat tadi.

Sebenarnya saya kena duty time posing2 ni. Urusetia kaunter maklumat kementerian (bahagian). Hari pertama PAU tak ramai visitor ke Dewan Mawar. Tu yang sempat berposing2. Hari seterusnya, jangan harap… Nak pegi tandas pun lum tentu sempat.  Keskeskes, payah nak jawab tu. Ramai betul orang.

Jadi saya mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih pada sesiapa yang sudi melawat pameran dan jualan yang telah kami anjurkan. Semoga apa yang kita sama2 usahakan ini mendapat redha Ilahi…

Advertisements

About sitiaisyah83

Smart and witty. Outgoing, very chatty. Lively, energetic. Adaptable but needs to express herself. Argumentative and outspoken. Likes change. Versatile. Busy, sometimes nervous and tense. Gossips. May seem superficial or inconsistent, but is only changeable. Beautiful physically and mentally.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s