Monthly Archives: April 2009

Sabar, Sabar

Seperti biasa tugas saya fetch Iman di rumah pengasuh after office, usually around 6.15pm. Kebiasaannya saya TAK AKAN park di porch untuk tidak memberi kesukaran pada orang lain. Lebih rela park 7 meter jauh dari elevator entrance. Biar saya susah, asal … Continue reading

Posted in Uncategorized | 5 Comments

PAU @ PWTC?

PAU? Mesti korang ingat kuih pau yang gebu2 tu kan? Tapi kalau cakap pau dan PWTC agaknya ramai boleh teka. PAU – Perhimpunan Agung UMNO di PWTC. Ala yang hangat sekitar 2 minggu lepas tu… Time ni jugak la KKLW tak … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Seolah-Olah Bukan Milik Ku

Pagi semalam saya beratur depan ATM machine nak draw duit. Saya cuba perhatikan wajah tiap orang yang baru selesai urusan di machine itu. Rata2 akan membelek slip baki akaun. Kebanyakannya mesti nampak macam tak bersemangat. Ada yang nampak blur, ada yang … Continue reading

Posted in Uncategorized | 3 Comments