Di Mana Silapnya

aduhai… tahun 2009 di putrajaya bermula dgn senario aneh – serious morning traffic jammed. nape ek? kesian tgk polis trafik yg bertugas pagi2. selalu kena kutuk dgn para pemandu. tp bkn salah diorang. kalau dulu org blh kata ala putrajaya relax je, mane ada jammed pagi. but it doesn’t applicable anymore. hoho. jgn cari salah siapa, tapi elok kita kaji cara utk mengatasi. sama2 kita fikirkan.

Advertisements

About sitiaisyah83

Smart and witty. Outgoing, very chatty. Lively, energetic. Adaptable but needs to express herself. Argumentative and outspoken. Likes change. Versatile. Busy, sometimes nervous and tense. Gossips. May seem superficial or inconsistent, but is only changeable. Beautiful physically and mentally.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Di Mana Silapnya

  1. aida says:

    aku dtg2 putrajaya nengok jammed pulak..aku ingat mmg mcm tu..masa lapor diri baru org tu ckp sejak kebelakangan ini..adakah kerana harga minyak sudah turun dan sume org berkereta semula..

  2. sitiaisyah83 says:

    pendapat puan aida tersgt blh diterima. daku mengeluarkn diri dari rumah yg terletak di presint 9 itu pd jam 7.00 pg. ambil masa 20 minit utk sampai di office yg hanya terletak di kompleks D. alamak…

  3. intan says:

    4 ur info eycah, parcel E skang dah apply “boom gate”.. 4 those yg xde pas or pas dia mmg xleh access “boom gate” tu le penyebab jammed sbb diorg tersangkut kat tgh2 pintu masuk parcel E. Pastu guard terpaksa le tlg bukakan n polis terpaksa le kawal lalu lintas.. So, sape2 yg rasa2 nak parking kat dlm kompleks, pastikan leh access. If not, silalah park n ride.. Pesanan khidmat masyarakat ni utk sume yg ada kete le ekk…

  4. adli says:

    aku pun nak komen jgk lah since aku pun terbabit sama.
    emm…
    failed. no komen lah. keluar awal je la, nak wat camne.
    at least ade la keje jgk utk polis2 trafik putrajaya ni

  5. intan says:

    masalahnya..kuar dah awal 30 minit..adakah perlu kuar awal 1 jam utk sampai ke opis yg jaraknya hanya 10-15 minit sepatutnya?… huhuhu..

  6. K-lynn says:

    oh bukan sebab sekolah dah bukak? heheheh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s