Bittersweet Memory

Alhamdulillah saya baru selesai kursus di IKWAS, Kluang pada 15-24 Disember 2008. Tak sempat nak rasa kopi Kluang Station sebab rushing balik Putrajaya – 26 Disember 2008 perlu lapor diri. Di mana? Hehe, masih di Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah. Selesa juga sebab dah biasa di sini. 

Sekalung penghargaan dan tahniah kepada:

UDPA INTAN Bukit Kiara – PPK dan PP yang tak lokek ilmu serta pengalaman, banyak membantu serta mengajar saya sebagai new entry.

Pengurusan IKWAS – layanan mesra, sajian makanan yang enak dan penginapan bertaraf hotel terkemuka.

Barisan penceramah terulung – curahan ilmu yang amat berharga serta perkongsian pengalaman yang boleh saya jadikan panduan berguna.

Team Jabatan Pertahanan Awam Malaysia – escort kami sepanjang pendakian Gunung Lambak.

Vanitha a/p Subramaniam – thanx for being a good room-mate. Nice knowing u.

Lain-lain pihak yang terlibat secara langsung ataupun tidak langsung.

Terima kasih, jasamu dikenang. Hanya Allah yang dapat membalas.

Kenapa bittersweet? Sebab dalam kegembiraan, terasa siksa saya berjauhan dan merindui Nurul Iman selama 10 hari 🙂

dsc004201Kumpulan 7 sebelum mendaki Gunung Lambak.

dsc00422Kumpulan 7 best.

dsc00423Shedapnye air oren kat belakang tu…

dsc00424 Lorrr, baru sampai kat kaki gunung rupanya.

dsc00427Cantik kan kasut ‘adidas kampung’ yang saya pakai.

dsc00431 Menuju puncak.. Impian di hati.. Dah sampai.

dsc004321Alhamdulillah, siok nye tak terkata.

dsc00437On the way turun.

dsc00441My room-mate, Vanitha.

dsc00444Malam Gemerlapan Bintang.

dsc00448Nak balik dah, Iman datang jemput mama.

dsc00450The three of us.

 

Advertisements

About sitiaisyah83

Smart and witty. Outgoing, very chatty. Lively, energetic. Adaptable but needs to express herself. Argumentative and outspoken. Likes change. Versatile. Busy, sometimes nervous and tense. Gossips. May seem superficial or inconsistent, but is only changeable. Beautiful physically and mentally.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bittersweet Memory

  1. aida says:

    hai ecah..bestnye la kan tgk pic panjat2 gunung..semoga happy selalu okeh..

  2. sitiaisyah83 says:

    ye la aida.. dah beranak pinak ni ingatkan tak fit lagi dah nak panjat2 gunung. lagi pulak baru 3 bulan ++ lepas bersalin. tapi alhamdulillah, semangat dan yakin boleh.
    aida + shah… selamat pengantin baru 🙂

  3. haaa..serunuk xx??? baru sepicis je keseronokannye tauu.. enjoy your dpa nnt dear, while it lastss.. anggap la ‘percutian bergaji’ seblom dihempuk ke meja forever and ever and everrrr… hahahaha 😛 xdo maso nak ‘cuti free’ selama 6 bulen ittewww…

  4. sitiaisyah83 says:

    serunuk ler mimis. walopun sengsara masa mula2 tp positif kan minda. enjoy jek. lega dah setel unggul. nanti DPA pulak.. alamak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s