Monthly Archives: November 2008

Nak Bercakap Haruslah Ada Ilmu

Saya terkilan betul + sakit hati + bengang. Sedih tau dapat big boss yang sikap macam ni. Isunya saya nak pergi kursus PTD UNGGUL 15 Disember ni. Semalam apply cuti 1- 13 Disember 2008. Saja je isi borang then submit. Lulus ke … Continue reading

Posted in Uncategorized | 10 Comments

2008 Glad Tidings

syukur alhamdulillah… tahun 2008 murah rezeki. olang cina kata manyak ONG. ngehehe. dua bentuk anugerah yang allah taala kurniakan pada saya dalam tahun ini: 1. anugerah anak yang juga merupakan AMANAH allah sebenarnya. allah pinjamkan pada saya untuk dipelihara, dididik seperti mana … Continue reading

Posted in Uncategorized | 10 Comments

Gambar Iman Lagi

~ GAMBAR IMAN LAGI ~        :: iman seorang yang simple, tak banyak kerenah :: :: hidup iman sentiasa penuh warna-warni yang ceria :: :: papa + mama = iman :: :: iman anak papa :: :: dan jugak … Continue reading

Posted in Uncategorized | 6 Comments

It’s All About Iman

Salam… Wah rindu bangat dekat blog ni. Sepanjang confinement period saya langsung xde access internet. Alhamdulillah semuanya berlalu dengan selamat. Maka di sini ingin diperkenalkan permata hati kecintaan saya: NURUL IMAN BINTI SHAH HAZLI. Lahirnya dgn berat 3.00 kg secara … Continue reading

Posted in Uncategorized | 3 Comments