BUKU KU

 

Baru2 ni Shah beli rak buku kat CAVENZI Seksyen 8, Bangi. Mula2 saya rasa ish tak perlulah rak tu. Tapi rupanya Shah mmg suka sgt nk adakan reading corner di ruang tamu rumah. Saya pn never mind lah, it’s up to u.

Setelah mencari2 lokasi yg strategik utk jadikan port, Shah berjaya mnjadikan reading corner tu suatu kenyataan. Cewwwah. Dgn kadar segera Shah keluarkan buku2 zaman undergrad yang sebelum ni hanya tersadai dlm kotak2 dan agak berhabuk. Ada 3 kotak semuanya tp rak tu muat utk susun sekotak buku je sbb tau2 jelah bukunya tebal2 belaka.

Maka terciptalah koleksi buku2 yg pastinya mengimbau kenangan zaman undergrad suatu masa dulu. Taraaa…

inilah rupa reading corner yang sgt sempoi (lum abis kemas)

inilah rupa reading corner yang sgt sempoi (lum abis kemas)

Bila diperhatikan rupanya my textbooks je yg memenuhi ruang2 rak tu. Best jgk idea Shah ni. Rasa bahagia bila tgk koleksi buku yg ada. Shah kata bila ada rezeki dapat rumah sndiri nanti nak buat library pulak dlm rumah. Nak tau, padahal tv kat sebelah kiri rak je, boleh nampak kan plug dan wayar tu.

 dlm byk2 ada 1 je buku shah, yg lain saya yg punya. keskes.

dlm byk2 ada 1 je buku shah, yg lain saya yg punya. keskes.

fluid mechanics

buku merah tu subjek paling scary: fluid mechanics

majalah

majalah

 
Advertisements

About sitiaisyah83

Smart and witty. Outgoing, very chatty. Lively, energetic. Adaptable but needs to express herself. Argumentative and outspoken. Likes change. Versatile. Busy, sometimes nervous and tense. Gossips. May seem superficial or inconsistent, but is only changeable. Beautiful physically and mentally.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to BUKU KU

  1. intan yus says:

    Menarik!!! Dulu kecik2 kat umah aku ada gak mini library sampaikan jiran2 pun slalu dtg pinjam buku, tp xreti nak pulangkan. Hampeh! Erm, aku pun berminat nak ada sudut bacaan sndiri tp x brani nak pandai2 sbb sume deco my hubby yg buat..hehehe… Camnepun, best ar korang dah buat dulu.

  2. siti aisyah says:

    aku langsung tak terfikir nk wujudkn benda ni. shah yg bersemangat. tp elok jgk. leh dia membaca smbil tggu aku bsiap klau nk g jenjalan. muahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s