ERL

Hari Sabtu lepas 16/8/2008 adalah hari yang agak pelik sebab diisi dengan aktiviti yang di luar jangkaan. Pukul 11.30 pagi keluar rumah menuju ke Seksyen 17, Shah Alam wedding kawan Shah. Fakhrudin namanya. Kitorang sampai awal jugak. Pas makan, masuk keta and terfikir jugak ke mana destinasi seterusnya sebab still awal kalau nak balik rumah terus. Tak berbaloi bangun pagi untuk keluar sekejap camtu. Hihi.

Fikir punya fikir teringat idea ERL. Shah belum pernah naik ERL dan saya pulak baru sekali je rasa naik. So kitorang bercadang park keta kat Putrajaya Sentral naik ERL dari situ ke KL Sentral. Beli tiket pegi balik murah sikit. Dalam pukul 2.10 petang maka merasalah shah naik ERL untuk pertama kalinya. Ngehehe.

Sampai kat KL Sentral (20 minit je rupanya) kitorang merayau-rayau, makan-makan, window shopping and solat zohor. Pukul 4.00 petang kitorang gerak balik ke Putrajaya.

Akhirnya merasa jugak Shah naik ERL.

Akhirnya merasa jugak Shah naik ERL.

Train adalah salah satu kegilaan Shah. Siap pasang angan-angan nak melancong ke semua negara yang ada light rapid transit – spesis monorail atau apa-apa yang bergerak atas rail.

Advertisements

About sitiaisyah83

Smart and witty. Outgoing, very chatty. Lively, energetic. Adaptable but needs to express herself. Argumentative and outspoken. Likes change. Versatile. Busy, sometimes nervous and tense. Gossips. May seem superficial or inconsistent, but is only changeable. Beautiful physically and mentally.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to ERL

  1. illi says:

    eycah..ko skrg ni berfesyen baru ek..hehe…sesuai tudung tu dgn muka ko..comel..hehe…aku pn belum penah naik ERL lagi.mungkin balik mesia nnt aku patut cuba..^_^

  2. siti aisyah says:

    ahhhahaha… bkn pe illi, tudung ni sbb sgt seswai utk org yg bsiap berjam2 mcm aku. nak2 dh berkawin. sian tgk shah tggu aku bsiap lama sgt so aku pilih tudung yg pakai sarung jek. takyah tgk cermin pon. hihih.
    naik ERL ni, tak crowded sgt mcm PUTRA. cube jgn tak cube. ko msti dh jenuh naik trem, tube. best jgk tuh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s