Makan Satay

Hari Rabu lepas 6/8/08 husband saya ajak makan satay Hj. Samuri. Sebenarnya idea ni datang dari his friend, Kem (Sync R&D). Together with Siti Rozaini (Scomi Oiltools). Shah kata Kem memang hantu satay. Camane agaknya rupa hantu satay kan? Ish ish ish.

Mula-mula agak keberatan jugak nak join diorang. All engineers kan… Sapolah diri den ni. Kang diorang sembang ada yang melopong tak paham. Tapi setelah dipujuk berkali-kali oleh shah akhirnya terpaksa akur juga. Mengada je kan? Nak kene pujuk baru nak ikut. Bukan ape, segan la sebenarnya.

Tau je lah saya ni tengah pelahap makan. Bila ngadap makanan dah tak ingat orang kiri kanan depan belakang. Nanti orang tengok ish anehnya tahap kelaparan wife shah ni. Ha sape susah? Shah dan keluarga mereka juga kan. Hehe.

Order 30 ayam, 30 daging + 5 perut (shah mengidam). Mase makan tu Siti sempat snap several photos using her new Cyber Shot, siap edit lagi. Maka inilah rupa gambar berkenaan:

gemuk sebab baru lepas makan satay

gemuk sebab baru lepas makan satay

Anyway best jugak keluar malam tu. Many thanx to Kem (sebab belanja kitorang satay) and Siti Rozaini (for the pic).

 

Advertisements

About sitiaisyah83

Smart and witty. Outgoing, very chatty. Lively, energetic. Adaptable but needs to express herself. Argumentative and outspoken. Likes change. Versatile. Busy, sometimes nervous and tense. Gossips. May seem superficial or inconsistent, but is only changeable. Beautiful physically and mentally.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s