dariku untuk noor illi (dr.)

illi oh illi… daku merinduimu… cewwwah. post ini kudedikasikan khas untuk noor illi yang jauh nun di manchester sana.

apa kabar plant culture ko? tumbuh subur dan gebu tak? apetah nama dia. aritu ko mentioned nama dia macam agak faymes jugak tak silap aku. adakah prof ferda semakin menyayangi ko? ehehe…

illi kalau ko nak tau inilah dia rupa aku yang paling terkini. amacam, ada perbezaan tak? ooops part perut tu takyah cakap la kan. inevitable. hahaha…

sejak kawin inilah pertama kali pegi klcc - hampir setahun jugak la

sejak kawin inilah pertama kali pegi klcc - hampir setahun jugak la

dengan selambanya kami pegi makan kenduri di kampung sebelah walaupun tak kenal

rumah mak angkat shah a.k.a. kampung nombor 3 kat parit raja, johor

hmmm aku ada risik-risik kat kak anis. dia cakap tengah cari student sekarang. ko rasa okey tak kalau aku buat master under kak anis kat upm? fakulti sains teknologi makanan (fstm) rasanya.
Advertisements

About sitiaisyah83

Smart and witty. Outgoing, very chatty. Lively, energetic. Adaptable but needs to express herself. Argumentative and outspoken. Likes change. Versatile. Busy, sometimes nervous and tense. Gossips. May seem superficial or inconsistent, but is only changeable. Beautiful physically and mentally.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to dariku untuk noor illi (dr.)

  1. illi says:

    hehehe….terharunye aku ade satu entry dedicated utk aku ^_^ plant cell culture aku ade yg ok, ade yg merajuk..huhu..mayb sbb aku dok busy wat hplc analysis, kurang perhatian sket lah…ahaks…Prof Ferda pn nk cuti nxt week for 3 weeks…aku tgh fikir cmne nk ckp kt die yg aku nk balik mesia…huhu….

    mmg ko makin tembam eycah..hehe..comel gitu…tp aku rs lps ko bersalin nnt, musti slim balik ni…kirenye dh dekat lah due ko kan..hiiii….berdebar2 tak? sorg lagi kwn aku akan jadi mak budak…hehe….take care ye….moga berjalan lancar sumenye…aku doa dr jauh je.

  2. illi says:

    owh, lupe nk jwb soalan ko psl masters tu…menarik gak teknologi makanan tu…tu salah satu field yg aku minat gak…mmg best sbb ade kaitan dgn hidup kita gak kan..terpulang lah eycah mn yg ko nk wat..yg pnting ko minat…ssh kalo kita buat bnde yg kita tak minat..kurang ummpph gitu…peluang nk smbg postgrad byk je sbnrnye..terpulang kpd kite nk ke tak nak..tak gitu? hehe

  3. sitiaisyah83 says:

    betul ape ko cakap tu illi. sepanjang tempoh setahun lebih ni aku anggap macam tgh recharging my mind. actually byk observations yg aku dpt bkaitan biotech in the real life. in terms of business (how technology park makes profit by using the villagers), government dependency on research institutes (yg selalu je macam ditipu)and the scenario: mardi vs. sirim = friction. kelakar jgk kadang tu tgk gelagat diorang dgn agenda masing2. ahhhahahaha.

  4. yati says:

    comel nye eycah..hehe..take care..moga sumenye berjln lancar..

  5. siti aisyah says:

    comel ke? hehe mekasih le yati. terharunya. itulah, harap2 semuanya berjalan lancar. si baby dlm perut ni mmg dh x sabar2 nk keluar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s