Monthly Archives: August 2008

BUKU KU

¬† Baru2 ni Shah beli rak buku kat CAVENZI Seksyen 8, Bangi. Mula2 saya rasa ish tak perlulah rak tu. Tapi rupanya Shah mmg suka sgt nk adakan reading corner di ruang tamu rumah. Saya pn never mind lah, it’s … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments

ERL

Hari Sabtu lepas 16/8/2008 adalah hari yang agak pelik sebab diisi dengan aktiviti yang di luar jangkaan. Pukul 11.30 pagi keluar rumah menuju ke Seksyen 17, Shah Alam wedding kawan Shah. Fakhrudin namanya. Kitorang sampai awal jugak. Pas makan, masuk … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments

Makan Satay

Hari Rabu lepas 6/8/08 husband saya ajak makan satay Hj. Samuri. Sebenarnya idea ni datang dari his friend, Kem (Sync R&D). Together with Siti Rozaini (Scomi Oiltools). Shah kata Kem memang hantu satay.¬†Camane agaknya rupa hantu satay kan? Ish ish … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

dariku untuk noor illi (dr.)

illi oh illi… daku merinduimu… cewwwah. post ini kudedikasikan khas untuk noor illi yang jauh nun di manchester sana. apa kabar plant culture ko? tumbuh subur dan gebu tak? apetah nama dia. aritu ko mentioned nama dia macam agak faymes … Continue reading

Posted in Uncategorized | 5 Comments