Monthly Archives: February 2008

sengal betul

semalam saya attend satu meetg. dlm kertas tulis start 9.00 pagi. tp sbenarnya start lewat stengah jam. then pengerusi berucap almost one hour. mse tu sy dh konpius, ni ceramah ke, taklimat ke, kulliyyah subuh ke, meetg ke hape? dijadualkan … Continue reading

Posted in Uncategorized | 6 Comments

setel

Alhamdulillah, harini ada 2 lagi kertas kelulusan yang saya buat dah di sign oleh Y.Bhg. Datuk KSU tanpa sebarang masalah. Pasal SIHAS tu pun saya lega sebab tak ada masalah dari segi pembayaran. So rite at diz moment memang saya … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments

PANTRY?

Eiii tak gemar pulak rasanya bila diorang cadangkan saya jadi ketua biro pantry untuk kelab bahagian kitorang ni. Pantry??? Ahargksss… Ish ish ish. Sekejap tadi ada majlis mesyuarat kelab bahagian. Tapi sempoi giler je. Majlis tu dibuat memandangkan kitorang smua … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment