Monthly Archives: January 2008

Semua Benda Pun Sama Aje

Hmmm, bila tengah free memang free sangat sampai boring tak tau nak buat ape. Tapi kalau time busy, nak makan pun kadang-kadang boleh lupa. But actually sebagai pekerja yang sedar tanggungjawabnya, dia takkan biar masa terluang macam tu je. Takde … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Melentur Hati

Selamat Tahun Baru 1429H. Setahun sudah berlalu dalam hidup kita. Bagaimana kita akhirinya? Bagaimana pula kita mulakannya? Saya merafakkan segala pujian dan kesyurukan pada Allah Taala kerana Dia masih berikan kesempatan untuk saya perbaiki diri yang serba kekurangan dalam tahun … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments

Hadiah Tahun Baru

Alhamdulillah… Girangnya hati tak terperi bila doktor sahkan saya mengandung masa¬† pegi klinik 6/1/2008. Saya tak terkejut sebab memang dah expect pun. Pastinya husband saya orang yang paling gembira sebab itulah hadiah harijadi yang paling bermakna dalam hidup dia. Pada … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments

Lembaran Baru

Masih segar lagi nampaknya 2008 planner yang ada di depan saya. Belum banyak perkara yang diconteng dalam muka surat-muka surat itu. Tiap kali hari dan tarikh silih berganti kita tak begitu terasa tentangnya. Bila dah berlalu barulah tersedar owh… dah … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment