Monthly Archives: December 2007

Muak

Salam. Ukhuwwah fillah… Hari ini apa yang istimewanya? Saat ini pasti dah ramai yang berpusu-pusu menuju tempat sambutan yang sememangnya terkenal saban tahun. Banyaklah port-port biasa yang boleh disenaraikan. KLCC, Dataran Merdeka, Hartamas, Bukit Bintang dan yang paling dekat dengan saya … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Sabah 24 jam

Salam Aidiladha… Walau tak semeriah mana jika dibanding dengan sambutan Aidilfitri, namun sebagai umat Islam kita wajib meraikannya dan pasti lebih lagi bagi saudara-saudara kita yang telah berjaya menunaikan rukun Islam kelima. Alhamdulillah saya dan suami sempat juga pulang ke … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Air Bah

Esok hari raya korban. Insyaallah petang ni saya dan suami nak bergerak balik ke Cameron Highlands menziarah keluarga.  Di office ni pun dah ramai yang bercuti. Tapi masih ada beberapa orang yang datang macam biasa. Alhamdulillah, boss baik hati betul. Tiba-tiba … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Ekspresi Dirimu

Salam mukaddimah sebelum terus menerus mengekspresi diri dan tiap apa yang terbuku di dalam hati naluri. Selepas ini akan terus biarkan hati bicara. Moga mana-mana yang berfaedah dijadikan teladan, mana yang buruk perinya jadikan sempadan. ‘Akal itu diisi dengan ilmu, … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment